1 Followers
26 Following
jackcostello

jackcostello

Phil Devin Consultants - Making jokainen liike toimi sujuu

Phil Devin Real Estate on osoittautunut sen hyvä maine kiinteistöihin monia hyviä arvosteluja asiakkailta ympäri vuoden. Se on rakennettu on vankka suhde ihmisiin ja arvostavat heidän luottamuksensa. Phil Devin on sovinnollinen lähestymistapa, jossa tunnet olosi erittäin mukava keskustella tärkeistä kiinteistöjen asioista hänen kanssaan. Ja kehittää hyvä ja ammatillinen suhde hänen kanssaan on varmaa.

 

Alkaa Phil Devin Real Estate Consultants alkoi Phil päätöksestä luoda pieni boutique-tyyppinen virasto ympäristö, joka keskittyy antamaan "parempaa palvelua ja parempia tuloksia" ihmisille. Hän kykenee antamaan palvelun jokainen asiakas ansaitsee, koska hän on vuosi kymmenten työkokemus kiinteistö alalla. Hän osoittaa myös ammatti taitoa, rehellisyyttä ja rehellisyyttä tehdessään työtään.

 

Oletko aikoo myydä sijoitus kiinteistösi? Phil voi todella auttaa ja monia hyviä arvosteluja hänestä on jo vahva testamentti hänen luotettava palvelu. Monet ihmiset huomasivat, että hänen ohjeensa ostaa tai myydä kiinteistöjä on erittäin luotettava.

 

Arviot osoittavat myös, että asiakkaat ovat kiitollisia Phil koska hänen fiksu palvelu ja he mieluummin häntä muihin asia miehiä. Hän voi tehdä jokainen prosessi sujuu jopa joulun aikaan. Hän on ehdottomasti yksi suositelluista kiinteistön välittäjät alueella.

 

Kun ihmiset, jotka työskentelivät hänen kanssaan ennen kuullut, että hän oli luomassa kiinteistön välitys toimisto, he välittömästi muuttaneet kiinteistön hallinta Phil Devin kiinteistöjen, osoittaa heidän perimmäinen luottamus Phil ja hänen taitojaan. Löytäminen uusi vuokralainen oman omaisuuden ei myöskään ole ongelma Phil, koska hän voi tehdä tämän päivän kuluessa mainonnan sitä.

 

Hänen asiakkailleen, he eivät tarvitse miettiä kahdesti siitä, että Phil niiden vastaavien kiinteistöjen johtaja, koska hänen hyvä profiili ja tausta teollisuudessa. Suurin osa hänen asiakkaistaan tietää häntä paljon vuosia jo ja he uskovat edelleen hänen kiinteistön neuvoja.

 

Haluatko ammattilainen, joka voi antaa sinulle parempaa palvelua ja parempia tuloksia kiinteistöihin? Phil Devin on, että ammattilainen!

 

Tietoja meistä

 

Puhu kaikille, jotka ovat kokeneet prosessi ostaa tai myydä kiinteistöjä ja usein niiden tulokset ovat yhdistelmä stressiä, pettymys ja lopulta kompromissi! Yksi monista tavoitteistani on varmistaa, että seuraava siirto on myönteinen.

 

Aloitin Phil Devin kiinteistöjen kanssa yksi yksinkertainen tehtävä: "tuottaa tuloksia, jotka ylittävät asiakkaidemme odotukset".

 

Mikä does nyt kuluva alhainen ajaksi te?

 

  • Tiedän, että olet kiireinen ja kunnioitan aikaasi. Kun me asettaa nimittäminen ja i'll olla siellä.

 

  • Kun sanon jotain voidaan tehdä... voit luottaa siihen.

 

  • En yritä lumen ihmisiä tai piilottaa tietoja. Im ' aivan jokseenkin ilmaiseminen.

 

  • En ole sitä mistään yhden liike toimen-olen sitä pitkän matkan... elinikäisen suhteita.

 

  • Tämä tarkoittaa, i'll työtä saada tuloksen ansaitsette.

 

Loppujen lopuksi, kun ostat tai myydä minulle, se tulee alas oman päätöksensä, mikä on sinulle oikea ratkaisu. Tavoitteenani on varmistaa, että sinulla on tarpeeksi tietoa tehdä päätös voit olla tyytyväinen alas radan. Kun valitset minut auttamaan sinua ostamaan tai myymään kotisi voit luottaa reagoiva, laatu, kattava ja henkilökohtainen palvelu.

 

"pettymys on ero sen välillä, mitä asiakas odottaa ja mitä agentti toimittaa"

 

Tiedän, että asiakkaani ovat himo käsitellä "ammattilainen", joka voi "kuunnella" niiden yksittäisten haluaa ja tarvitsee ja tarjota ratkaisuja heille!

 

Phil Devin on, että ammattilainen!